Erhvervspartner






I Aalborg møder du Danmarks førende indlandshavn: en multimodal logistikhub og en voksende erhvervspark med et 360 graders udsyn.

Du møder en erfaren, kompetent samarbejdspartner inden for erhvervsudvikling, logistikløsninger og godshåndtering.

Du møder partnerskaber og samarbejde. Bæredygtighed og grøn omstilling. Symbioser og synergier. Viden og vækst. Innovation og udvikling. Transport og logistik. Udfordringer og løsninger. Land og vand. Transformation og intelligens. Idéer og eksperimenter. Jobskabelse og velstand. Lokalt og globalt.

Derfor tør vi godt kalde os din "gate to great".

Hos Port of Aalborg vil I finde et netværk på tværs af virksomheder, der alle deler den samme overbevisning: den bedste måde at opnå innovation og vækst kommer gennem samarbejde. Vores mission er at gøre det attraktivt for nye og eksisterende virksomheder at lokalisere sig i Port of Aalborgs Erhvervspark, og dermed videreudvikle på de områdets strategiske partnerskaber og relationer.



Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest